Sanneke Bos

janneke-bos\

“Bij haar ga je altijd lichter naar buiten”

“Als ik nu met iets zou zitten, zou ik direct opnieuw naar Isabel gaan. Ik zat regelmatig met mijn werk in de knoop, doe veel dingen tegelijk. Ik vond het lastig om keuzes te maken. Isabel heeft mij goed geholpen hier beter mee om te gaan. Ze is echt een vakvrouw, je gaat bij haar altijd lichter weer naar buiten. Bij anderen liep ik met nog steeds een zwaar hoofd en moe de deur weer uit.

Isabel laat je zelf ontdekken hoe iets bij jezelf zit, waar je zelfstandig niet op zou komen. Ze linkt dingen aan elkaar waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Daardoor krijg je inzicht en helpt ze je te groeien. Ze zet je echt aan het denken, soms heeft ze maar één vraag nodig.

Isabel weet veel en is breed onderlegd. Ze gebruikt altijd precies de kennis die nodig is. Isabel sluit aan op wat jij weet, op waar jij in je ontwikkeling bent. Daardoor is ze goed te volgen. Ik kan nog veel meer zeggen: Isabel is nuchter, ze stelt concrete vragen, bijvoorbeeld wat je in je lichaam voelt. Daardoor kun je tot concrete stappen komen. En dit moet erin hoor: ze is liefdevol, betrokken en respectvol, maar pampert niet.”