Ellen Roderkerken

foto-ellen-roderkerken

“Isabel gelooft in je”

“Toen ik Isabel voor het eerst ontmoette, dacht ik meteen: wat een leuk mens. Ze kan heel goed contact maken en je voelt je door haar gezien en gehoord. Ze kijkt naar mensen zonder oordeel, daar kunnen veel mensen wat van leren.

Isabel heeft mij gecoacht en het is haar gelukt om bij mij deurtjes te openen die nog dicht zaten. Ik besteedde liever geen aandacht aan sommige mindere kanten van mezelf, bijvoorbeeld hoe ik op mijn werk communiceerde. Jarenlang kreeg ik van collega’s te horen dat ik te direct was in mijn communicatie. Met Isbabel ben ik hiermee aan de slag gegaan. Zij heeft me een spiegel voorgehouden, wat ze heel respectvol en liefdevol heeft gedaan. Vervolgens heb ik met haar hulp de herkomst van mijn gedrag ontdekt: mijn eigen onzekerheid, twijfel over mezelf. Met dank aan Isabel weet ik nu wat het effect is van hoe ik communiceer en kan ik hierin bewust keuzes maken.

Door Isabel wordt het zelfs leuk om met de minst leuke kanten van jezelf aan de slag te gaan. Ze gelooft echt in je en is heel bewust bezig met wat goed voor je is.”