Over Isabel Rodriguez Erena

Isabel Rodriguez Erena helpt al vele jaren vrouwen en mannen met het herontdekken van hun levenslust en werkplezier op het middelpunt van hun leven. 

 

Isabel heeft zelf drie keer een carrièreswitch gemaakt tijdens haar leven, die grote gevolgen voor haar hadden zowel emotioneel als financieel. Hierdoor weet zij als geen ander de strubbelingen waar je mee kan rondlopen als je bent vastgelopen in je leven  en/of werk situatie.

 

De drie radicale werkplezier beslissingen van Isabel

 

Ik had een goed betaalde baan. Inclusief auto van de zaak.
Maar gelukkig? Nee.”

 

De eerste radicale carrièreswitch was rond mijn 30ste jaar. Van de ene op de andere dag besloot ik een goed betaalde baan vaarwel te zeggen. Mijn werk maakte me ongelukkig en ik moest veranderen anders raakte ik opgebrand. En zo zat ik opeens werkloos thuis en moest ik het doen met net genoeg geld op de bank om een jaar van te kunnen leven.

Zo rond mijn 40ste begon ik opnieuw dezelfde symptomen te hebben. Moe, prikkelbaar en een vage rusteloosheid. Het verschil was dat ik nu sneller in de gaten had wat er aan de hand was en ik stopte er radicaal mee. Er was voor mij op dat moment een behoefte aan groei, ontwikkeling en het een heerlijk gevoel van voldaanheid. Had ik deze beslissing niet genomen, dan was mijn innerlijk vuur gedoofd. Daar ben ik van overtuigd!

Mijn grootste en derde overgang was rond mijn 50ste. Na opnieuw 10 jaar een zeer succesvol NLP trainingsinstituut samen met een compagnon te hebben gehad, besloot ik er uit te stappen en solo te gaan. Op zoek naar turbulentie, een verlangen dat precies past bij de levensfase van de vrouw op dat moment: de overgang.

 

Weer evenwicht

Mijn kwaliteit is mensen helpen zichzelf te helpen. Dit doe ik door op mensen af te stemmen en de juiste vragen te stellen. Ik breng je in beweging waardoor jij inziet dat je bijzonder bent en dat ook jij recht hebt op geluk, plezier en innerlijke vrede.  Bekijk de ervaringsverhalen.

Welke kant moet je met je carrière op? Je wilt iets anders, maar wat? Ik haal de kwaliteiten die je niet in jezelf herkent naar boven. Ik help je om jezelf krachtig te maken, zelfvertrouwen op te bouwen en weer evenwicht te ervaren. Hierdoor ben je weer in staat om energievol de keuzes te kunnen maken, die je in jouw leven rust, plezier en vreugde laten ervaren.

Je gedachten richten op dat wat kan, dat vind ik belangrijk. Ik word blij als ik hierbij kan helpen, want het maakt het leven lichter. Gelukkig heeft mijn werk al vele jaren zin – ik zit qua carrière nu wel goed! Ik help ook jou graag verder.

Bekijk de verschillende programma’s

internet -  Isabel Rodrigues - ankebotfotografie-6990Isabel inspireert dagelijks vrouwen in hun prachtige levensfase om eindelijk hun talenten te benutten en het heft in eigen handen te nemen. Deze vrouwen zien hun eigen kracht en maken een keerpunt naar hun droombaan. Zij is een levensfasecoach. Sinds 14 jaar werkt zij zelfstandig en geeft coaching- en trainingstrajecten, waarbij zij gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met existentiële problemen, transpersoonlijke coaching en counseling, gedragspatronen veranderen, veranderen van overtuigingen en NLP trainingen.