In 1 dag jezelf ontdekken

training van 1 dag naar meer werkplezier

Breng in kaart wat je echt motiveert. Stap voor stap gaan we samen op zoek naar wat jou inspireert.

Welke belemmeringen houden jou tegen om jouw verlangens te realiseren en de stappen te zetten naar jouw droombaan?

shutterstock_186098948


Veel professionals hebben geen plezier meer in het werk.
Het is iedere dag een opgave om de werkdag door te komen. De stappen om verandering aan te brengen worden niet gemaakt en hierdoor is het werkplezier ver te zoeken.

Het zijn allemaal slimme, ambitieuze mensen. Je voelt wel dat er meer inzit en je wilt graag verandering aanbrengen. Alleen de huidige werksituatie maakt je moedeloos, waardoor je twijfelt of je wel voldoende kwaliteiten in huis hebt. Of je piekert veel en maakt niet de belangrijke keuzes, omdat deze te moeilijk zijn.

Wat kan je hier aan doen?

 Wil je graag individuele begeleiding en een volledige dag de ‘Spot on me’ krijgen? Speciaal voor jou bied ik ‘In 1 dag jezelf ontdekken – Spot on me’ aan.

Met ‘In 1 dag jezelf ontdekken’ krijg je één dag intensief hulp om snel gerichte stappen te zetten. 

We starten de dag in een veilige setting en eindigen met een concreet stappenplan, waarmee je zelf verder kunt. Verder heb je een mooi persoonlijke belevingskaart met je drijfveren en kwaliteiten. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht en samen maken we er een bijzondere ervaring van! Een unieke dag volledig in het teken van jou in een mooie en inspirerende omgeving. In alle rust volgen wij de stappen van het in kaart brengen, ontdekken, verwerken, los laten en nieuwe hulpbronnen van kracht vinden.


Maak werk van je Frustratie en leer hoe je je eigen onbekende krachten,  je ongekende  kwaliteiten kunt ontdekken en toepassen.

Foto Brenda Muis

“Met maar 3 vragen kan Isabel je al meer inzicht geven. Bij haar heb je echt het gevoel: dit is iemand die begrijpt waar ik het over heb. Daardoor heb ik mijn eigen valkuilen onder ogen leren komen en kon ik groeien.”

Brenda Muis

Je  hebt al veel levenservaring opgedaan als je op het middelpunt van jouw leven staat. Er is een eerste puberfase geweest,  waar de hormonen alles ontregelen. In deze fase is er een drang om grenzen te overschrijden.

Je wilt in deze fase vooral ontdekt wat je niet wil.  Ruimte voor zelfreflectie en zelfevaluatie is er niet.

Nu in de tweede pubertijd op het middelpunt van je leven kun je in 1 dag ontdekken wat je écht wilt en waarom je dit nog niet hebt. 

Je grijpt dit belangrijke moment aan als een nieuwe uitdaging voor je persoonlijke groei. Je vindt nieuwe manieren om dit veranderingsproces op te vangen en ontdekt de vele kwaliteiten die je bezit. Kijk om je heen…je ziet veel leuke, creatieve en ambitieuze professionals die hun kansen grijpen en die zich niet opzij laten zetten door hun levensfase.

Toe aan verandering?

Volg de eendaagse workshop in een veilige setting met onverdeelde aandacht, waarbij je individueel wordt begeleid tijdens deze dag. In alle rust volgens we samen de stappen om jouw droombaan te bereiken.  

Herken je dit?

‘In 1 dag jezelf ontdekken’ is geschikt als je één van de volgende signalen herkent:

 • Je voelt je prikkelbaar, vaak lusteloos, soms moedeloos, je slaap slecht.
 • Je houdt heel veel ballen in de lucht en weet niet echt meer waar je energie van krijgt.
 • Je twijfel nog steeds of je voldoende kwaliteit in huis hebt. Je hebt behoefte aan waardering van anderen. Je praat negatief tegen jezelf.
 • Je vindt het moeilijk om belangrijke keuzes te maken en pieker veel.
 • Je  hebt moeite bij het vinden van de diepere betekenis in je werk.

Heb je andere signalen? Ook dan kan In 1 dag jezelf ontdekken geschikt voor je zijn. Meld je aan en dan bekijken we samen of ik je kan helpen met jouw situatie.

Foto Mirjam de Leeuw

“Ik had een trauma opgelopen: ik was heel angstig geworden om de controle over mijn gezondheid, bij operaties of ingrepen, opnieuw uit handen te moeten geven. Ik herkende mezelf niet meer. Mede dankzij de aandacht, liefde en deskundigheid van Isabel ben ik uit deze zware periode gekomen en ben ik nu een sterk en zelfbewust persoon.”

Mirjam de Leeuw

Werkwijze:

In deze workshop zet je doelgerichte en effectieve stappen aan de hand van mijn methodiek gebaseerd op NLP principes. Concreet en specifiek.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Zelf ondergaan en praktisch gericht bezig zijn met de oefeningen, opdrachten en technieken en met elkaar. De werkvorm is concreet, praktijkgericht, haalbaar en daagt je uit tot zelfreflectie. We gaan werken met persoonlijke voorbeelden uit je dagelijkse leven en werksituatie.

Wat krijg je bij ‘In 1 dag jezelf ontdekken – Spot on me’?

 • Je leert wat de belangrijkste principes zijn van je levensfase en hoe ze in je voordeel te gebruiken.
 • Je leert wat je tegenhoudt om stappen te zetten in je leven.
 • Je leert wat de meerwaarde is van jezelf tegenwerken.
 • Je leert keuzes maken waar je blij van wordt en energie van krijgt.
 • Je leert ontdekken waar je goed in bent.
 • Je leert stilstaan bij je wensen, dromen, verwachtingen en behoeften.
 • Je leert je verlangen om te zetten in haalbare doelen.
 • Je leert ontdekken wat je écht belangrijk vindt, waar je hart ligt.

Met ‘In 1 dag jezelf ontdekken – Spot on me’ krijg je 1 dag persoonlijke hulp, een concreet actieplan, gesprek van een uur in Rotterdam of via Skype, nazorg na 3 maanden (groepsbijeenkomst van 2 uur) en een Online Master Mind groep (besloten groep waar ervaringen gedeeld kunnen worden). 

Invulling van de dag:

 1. Je wensen, verlangen en behoeften zichtbaar maken aan de hand van je eigen ‘landkaart’.  De ontdekkingstocht van je belangrijke drijfveren.
 2. Je gaat op een zeer verrassende en unieke manier zien en ervaren wat jou belemmert om te gaan voor je doelen. Wat de valkuilen en beren zijn op je weg.
 3. Je komt er door de oefeningen en de werkvormen achter wat jouw kwaliteiten zijn, wat je belangrijk vindt om voor te gaan, je aandacht richten op wat je echt wilt.
 4. Je ontdekt hoe je de bron van kracht van je levensfase in jezelf vindt en je ervaart hoe je je voordeel haalt uit deze opwindende tijd van je leven.

Isabel Rodriguez Erenainternet - Isabel Rodrigues - ankebotfotografie-6976-2In 1 dag jezelf ontdekken wordt altijd door mij persoonlijk gegeven, Isabel Rodriguez Erena. Ik inspireer dagelijks professionals in hun prachtige levensfase om eindelijk hun talenten te benutten en het heft in eigen handen te nemen. Deze levensfasekanjers zien hun eigen kracht en maken een keerpunt naar hun droombaan. Ik ben een levensfasecoach en heb onder meer als coach gewerkt voor het Sophia Kinderziekenhuis. Sinds 14 jaar werk ik zelfstandig en  geef coaching- en trainingstrajecten, waarbij ik gespecialiseerd ben in het begeleiden van mensen met existentiële problemen, transpersoonlijke coaching en counseling, gedragspatronen veranderen, veranderen van overtuigingen en NLP trainingen. 

Je investering

‘In 1 dag jezelf ontdekken vraagt een investering van € 740,- per persoon (incl. btw)

Heb je belangstelling om deel te nemen of wil je eerst informatie?
Vul dan het formulier in. We nemen dan contact met je op.

Hierbij nogmaals alles op een rijtje

Aan het einde van de dag heb je ontdekt en neem je mee:

 • Een mooi persoonlijke belevingskaart met je drijfveren en kwaliteiten.
 • Een eigen op jou persoonlijkheid passend stappenplan om je werkplezier en levenslust te vergroten.
 • Een aantal nieuwe inzichten en denkwijze die de overgang makkelijk en plezierig maken.

Bedenk  je eens….

…. hoeveel sneller je stappen gaat maken als je in 1 dag precies de hulp krijgt die jij nodig hebt.

….. hoeveel het je waard is als je niet blijft hangen, maar nog deze maand de stappen zet naar meer werkplezier en levenslust. Hoe ga je je dan voelen? Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Persoonlijke en unieke 1 op 1 training – Spot on me
Plaats: Dordrecht of Rotterdam
Data: in overleg te plannen
Tijd: De tijden van de training zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur met een uur lunchpauze.
Investering: € 740,-  per persoon ( incl. 21% BTW)

Inbegrepen:

 • persoonlijk gesprek van een uur in Rotterdam of via Skype
 • lesmateriaal, lunch, koffie, thee en fruit.
 • Nazorg na 3 maanden ( groepsbijeenkomst 2 uur)
 • Online Master mind groep

Op deze dag is alle aandacht gericht alleen op jou. Je leert zichtbaarheid te geven aan je verlangens en krijgt meer inzicht in jouw kwaliteiten.

Als je weet wat je tegenhoudt, kun je werken aan wat je nodig hebt om die ene droombaan te krijgen of zelf te realiseren. Deze dag brengt je daar een stap dichterbij.

Vrijblijvend aanmeldenJa, ik meld mij aan voor ‘In 1 dag jezelf ontdekken – Spot on me’
E-mail
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnr
Postcode
Woonplaats
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld