%image_alt%

Maak Werk van je Levensfase

3 maanden training naar meer werkplezier en levenslust

Ontdek in 3 maanden je authentieke zelf en groei naar meer werkplezier en levenslust op het middelpunt van je leven!

Met gemak en plezier de vaste patronen in jezelf veranderen door nieuwe gezonde & levenslustiger gewoontes. Maak van jouw geluk en gezondheid een top prioriteit.

shutterstock_186098948

Maak Werk van je Levensfase is een programma van 3 maanden, 90 dagen dus, waarin jij en jouw proces alle aandacht krijgen. Nauwgezet en met toewijding wordt je in deze 90 dagen iedere dag begeleid om je persoonlijke doelen te bereiken. Jij krijgt concrete ondersteuning om nieuwe ‘gewoontes’ te integreren in je dagelijkse leven met flair en moeiteloos.

Maak Werk van je Levensfase maakt gebruikt van het natuurlijke proces in het leven van vrouwen in hun Midlife. In deze roerige levensfase is de drang om je leven te veranderen een niet te stuiten kracht van binnen. Gesteund door je Midlife Power ga je slagen om je oude gewoontes los te laten en succesvol worden in Jezelf zijn.

Wat kan je hier aan doen?

 Speciaal voor jou bied ik ‘Maak werk van je Levensfase’ aan.

Maak Werk van je Levensfase gaat uit van wetenschappelijke beproefde methodes en principes, zoals het Biologische Model van Verandering van Fr. Joe Dispenza. Met dit model wordt het mogelijk om nauwgezet, grondig en ingrijpend te breken met de gewoontes, je beperkende zelf te zijn en opnieuw leren hoe precies vertrouwd te raken met je nieuwe krachtige ik.

Maak gebruik van je Midlife power en laat oude gewoontes los en wordt Jezelf.

Om grip te krijgen op je emoties, op je lichaam, op de hormonen, op een stressvrij toekomst. Om oud zeer los te laten, om los te komen van opgelegde patronen door familie en samenleving.

Toe aan verandering?

Maak Werk van je Levensfase gaat uit van wetenschappelijke beproefde methodes en principes zoals Het Biologische Model van Verandering van Dr. Joe Dispenza. Met dit model wordt het mogelijk om nauwgezet, grondig en ingrijpend te breken met de gewoontes  je beperkende zelf te zijn en opnieuw leren hoe precies vertrouwd te raken met je nieuwe krachtige ik.

Meld je nu aan en maak jouw geluk en gezondheid top prioriteit!

Herken je dit?

‘Maak werk van je Levensfase’ is geschikt als je één van de volgende signalen herkent:

 • Houd je heel veel ballen in de lucht, weet je niet waar je energie van krijgt en erger je hier aan?
 • Twijfel je nog steeds aan jezelf aan je kwaliteiten en voel je je chagrijnig hierover?
 • Praat je vaak negatief tegen jezelf, blijf je afhankelijk van andermans waardering en baal je er van dat je zo goed bent geworden  in zelfafwijzing?
 • Blijft het bij goede voornemens lukt het je niet om oude vertrouwde patronen loslaten en verlang je ernaar om gewoon je authentieke Ik te zijn, te genieten…?

Heb je andere signalen? Ook dan kan ‘Maak werk van je Levensfase’ geschikt voor je zijn. Meld je aan en dan bekijken we samen of ik je kan helpen met jouw situatie.

Werkwijze:

In deze workshop zet je doelgerichte en effectieve stappen aan de hand van mijn methodiek gebaseerd op NLP principes. Concreet en specifiek.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Zelf ondergaan en praktisch gericht bezig zijn met de oefeningen, opdrachten en technieken en met elkaar. De werkvorm is concreet, praktijkgericht, haalbaar en daagt je uit tot zelfreflectie. We gaan werken met persoonlijke voorbeelden uit je dagelijkse leven en werksituatie.

Het programma

 • 2 uur individuele coaching om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen, scherpe analyse op alle niveaus om vandaar uit een persoonlijke op jouw doelen en behoeften gericht actieplan van 90 dagen te ontwikkelen. Uitgangspunt is altijd haalbaar&passend =  met gemak&plezier
 • Toegang tot de besloten LevensfaseCoaching Comunity. Hier ontvang je iedere dag gedurende je proces van 90 dagen tips, aanmoediging en feedback van je levensfasecoach/trainer en worden je vragen beantwoord.
 • De 1-daagse training Jezelf in een dag ontdekken. In deze 1-daagse training krijg je één dag intensief hulp om snel gerichte stappen te zetten. Je ontdekt je eigen onbekende krachten  en hoe jij je ongekende kwaliteiten toe te passen.
 • 7 verschillende workshops van 2 uur met vaste thema’s: Hormonen en Voeding, Midlife Yoga, Familieopstelling, Styling&Make up, Loopbaan advies, LinkedIn profiel| CV dat werkt, Eigen belevenis landkaart tekenen.
 • De 4-daagse training Persoonlijke leiderschap|Geniaal leven en werken. Een leuke, dynamische intensieve en levensveranderend training van 4 dagen voor vrouwen in hun Midlife die verlangen naar meer werkplezier, zelfvertrouwen stabiliteit, passie en vitaliteit! Leer hoe je als vrouw van 49+ de scheppende kracht in jezelf weer kunt gebruiken om je langgekoesterde droombaan te concretiseren. Voel je weer energievol en ontdek je eigen kracht.
 • In een dag een eigen symbool van zilver maken onder leiding van een vakkundig zilversmid. Een unieke sieraad ontwerpen als tastbare herinnering aan je persoonlijke groei. Om met trots te dragen!
 • Integratie weekend  in een prachtige inspirerende omgeving om de 90 dagen programma gepassioneerd af te ronden met lekker en hormonengezond eten. Presentaties van je transformatie, een fotoreportage door een zeer getalenteerde vakfotograaf, een mooi werkboek  met je persoonlijke adviezen en oefeningen…en nog een verrassing!

internet - Isabel Rodrigues - ankebotfotografie-6976-2Isabel Rodriguez Erena
Persoonlijk Leiderschap| Geniaal Leven en Werken wordt altijd door mij persoonlijk gegeven, samen met twee gekwalificeerde assistenten. Ik inspireer dagelijks vrouwen in hun prachtige levensfase om eindelijk hun talenten te benutten en het heft in eigen handen te nemen. Deze vrouwen zien hun eigen kracht en maken een keerpunt naar hun droombaan. Ik ben een levensfasecoach en heb onder meer als coach gewerkt voor het Sophia Kinderziekenhuis. Sinds 14 jaar werk ik zelfstandig en geef coaching- en trainingstrajecten, waarbij ik gespecialiseerd ben in het begeleiden van mensen met existentiële problemen, transpersoonlijke coaching en counseling, gedragspatronen veranderen, veranderen van overtuigingen en NLP trainingen. 

Je investering

De prijs van deze 3-maanden programma: 90 dagen iedere dag begeleiding om je persoonlijke doelen te bereiken is nu 3697,- euro inclusief 21% B.T.W. Betaling in termijnen is mogelijk.

Het programma start met je individuele coaching. Bel voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Dit gesprek is vrijblijvend, het verplicht je tot niets. Bel naar 06-29100703, of stuur een mail naar info@levensfasecoaching.nl

Besluit je om mee te doen, dan maken we een afspraak om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Je krijgt direct toegang tot de besloten LevensfaseCoaching Comunity.

Je 3-maanden programma start na de individuele coaching van 2 uur.

Heb je belangstelling om deel te nemen of wil je eerst informatie?
Vul dan het formulier in. We nemen dan contact met je op.

Hierbij nogmaals alles op een rijtje

Aan het einde van de 3 maanden training heb je ontdekt en neem je mee:

 • Persoonlijke situatie volledig in kaart gebracht en een actieplan om jouw doelen in 90 dagen te ontwikkelen
 • Toegang tot de besloten LevensfaseCoaching Community
 • Bonus 1 – Programma Jezelf in 1 dag ontdekken
 • Bonus 2 – 4 daagse training Persoonlijk leiderschap | geniaal leven en werken
 • Bonus 3 – Een eigen symbool maken van zilver
 • Bonus 4 – 7 inspirerende workshops die jou naar meer levenslust en werkplezier brengen
 • Bonus 5 – professionele fotoshoot
 • Heerlijk inspirerend weekend dat volledig in het teken staat van jouw ontwikkeling

Bedenk  je eens….
…. hoeveel sneller je stappen gaat maken als je individuele hulp krijgt die jij nodig hebt naar meer werkplezier en levenslust.
….. hoeveel het je waard is als je niet blijft hangen, maar nog deze maand de stappen zet. Hoe ga je je dan voelen? Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Inbegrepen:

 • lesmateriaal, lunch, koffie, thee en fruit.
 • Fotoshoot
 • Nazorg na 3 maanden
 • Online Master mind groep

Vrijblijvend aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden wat  het programma van 3-maanden Maak Werk van je Levensfase voor jou kan betekenen?  Vul het formulier in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Ik neem binnen 48 uur contact met je op.


Ja, ik meld mij aan voor Maak werk van je Levensfase.
E-mail
Voornaam
Achternaam
Straat en huisnr
Postcode
Woonplaats
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld