Mensen hebben de neiging dat wat ze het liefste doen te saboteren….

Mature romantic couple

Zo dan…ik viel even stil na het lezen van deze quote in een FB bericht vanmorgen. Omdat ik toch al stil was gevallen, ging ik met mijn aandacht naar binnen om te voelen of ik soms ook mezelf saboteer de laatste tijd. Typisch iets voor de levensfasen van een 49+ vrouw zoals ik, de behoefte om bij jezelf te rade te gaan.

Tja…het is maar hoe je het bekijk…eigenlijk wel. Ik ga het gewoon bekennen. Van alle kanten hoor ik hoe belangrijk het is om in een video mijn boodschap te vertellen en dus mijn bedrijf te laten zien. Ik moet er niets van hebben! Bedenk dat ik niet perse mee hoeft te doen…dat ik mijn eigen manier heb…dat het meer voor de jongere hippe ….vul verder zelf maar in!

In mijn trainingen werk ik graag met de archetypische patronen van C.G. Jung en met name de Saboteur als overlevingsstrategie herken ik snel bij mijn klanten en… natuurlijk ook bij mezelf.

Herkenning van je oude gewoonten of patronen en vervolgens een keuze hebben om anders te denken, te doen, te voelen is het mooiste aan het werken met deze archetypische patronen.

De saboteur herkennen in jezelf is de eerste stap naar zelfwaardering. Het werkt als het alarmknopje van je wekker… je schrikt wakker , het werpt licht op je angsten om in je eigen kracht te komen, en op hoe dat je leven zou kunnen veranderen.

 

Saboteer ik wat ik het liefste doe?

Wat ik heel graag doe is voor een groep staan, al coachend je leren hoe je weer grip krijgt op je emoties, op je leven. Ik geniet enorm van de uitwisseling, ik speel met wat zich aandient , mijn volledige aandacht gericht op wat jou in beweging brengt.    

Vrouwen in hun Midlife Power helpen is mijn bijdrage aan een lichtere liefdevolle wereld.

Het liefste wat ik doe saboteer ik zeker niet, echter…stel dat ik jou niet bereik….dat jij mijn training niet kan volgen, omdat ik geen videootje maak….oeps!

Ok..ok. Ik beloof niet dat ik nu direct voor de camera ga staan, ik ga zeker de komende tijd oefenen. Wees gewaarschuwd….!

 

Belofte
Wat ik je wel beloof is dat ik je kan leren hoe jij opnieuw zelfbewuster en krachtiger kan voelen.

  • Wil je op het middelpunt van je leven zelfbewuster zijn en liefdevol met jezelf omgaan?
  • Wil je meer zelfvertrouwen, meer vitaliteit en meer plezier in je leven hebben?
  • Heb je behoefte aan inspiratie aan nieuwe inzichten?
  • Wil je leren hoe je een of meer ‘gewoonte’ waar je last van hebt kunt veranderen?

Kom dan naar de gratis workshop op zaterdag 7 november.
Ik ben nog druk met de voorbereiding en binnenkort vertel ik je er alles over.

 

Ken jij andere vrouwen voor wie deze gratis workshop ook waardevol is, nodig ze dan gerust uit.

Markeer alvast zaterdag 7 november in je agenda.

Deel alsjeblieft dit artikel via Facebook, Twitter en LInkedIn knoppen boven het artikel, en draag ook bij aan een lichtere liefdevolle wereld.