Vrouwen van 49+

Een vrouw van 49+ krijgt op het middelpunt van het leven de kans om zichzelf te herontdekken. Er gebeurt in deze levensfase van alles in je lichaam en leven dat vraagt om jouw aandacht.

shutterstock_77913976Het is een begin van een nieuw leven! Goed…de zwaartekracht begin wat te trekken en er zijn schommelingen in de hormoonhuishouding. En je merkt dat je op dit punt daadwerkelijk anders in het leven staat.

Je zoekt naar een zinvolle manier om invulling te geven aan je leven. Regelmatig ontdekken vrouwen van 49+ hierdoor dat zij in een werksituatie zitten die totaal geen voldoening geeft.

Ik merk ook steeds meer, dat weinig vrouwen bekend zijn met de kracht van deze geweldige levensfase. Het is een mooie, roerige fase die in het teken staat van verandering, vormen, creëren, andere wendingen geven, ontdekken, loslaten en genieten. Het is een heel natuurlijk proces dat hoort bij het ouder worden, waarbij je gebruik kan maken van je levenswijsheid en levenservaring.

En soms…lijkt het net of je een ander persoon bent geworden als je in deze levensfase terecht komt.

  • Je reageert sneller, als iets je niet bevalt.
  • Je kan lastiger slapen door de opvliegers.
  • Je hebt last van dagelijkse vermoeidheid of lusteloosheid door de verlaagde hormoonspiegel.
  • Je haar wordt dunner, doffer door de daling van het oestrogeen.
  • En je geheugen? Dat is soms net een zeef…

 

shutterstock_57919948Heb je er wel eens over gedacht dat deze levensfase een ommekeer kan zijn? Een nieuwe uitdaging die probeert te vertellen welke veranderingen jouw leven nodig heeft? Om te genieten? Om te doen wat je eigenlijk al heel lang wil realiseren? Denk er eens over na… Wat zijn jouw dromen en wensen voor de tweede helft van je leven?

En voel jij je helemaal niet fabulous of devine? Ben jij uitgeblust en zit je vol frustratie? Of ben je ver weg van de kracht en de eigenheid van deze levensfase?

Kijk dan eens hieronder. Ik help je er graag bij om het anders te doen.

 

Bekijk de verschillende programma’s

Geniet van deze levensfase, prachtige vrouw!