Yda Vijfvinkel

foto-yda-vijfvinkel

“Isabel is voor mij een inspirator”

“Stel: je bent een jaar of 50, bent net je baan kwijt en zit in zak en as. Waarom zou je dan bij Isabel aankloppen? Nou, omdat zij je kan helpen meer inzicht te krijgen in hoe je er weer bovenop kunt komen. Haar kracht is mensen bewust te maken en in zichzelf te laten geloven, en dit doet ze snel en efficiënt.

Je merkt dat Isabel jarenlange ervaring heeft. Mijn ontmoetingen met haar zijn verhelderend. Ze luistert goed en onthoudt ook echt wat je zegt, waardoor je oprechte betrokkenheid ervaart. Daarnaast vind ik Isabel integer en liefdevol. Ik voel me op mijn gemak bij haar, ik kan bij Isabel mezelf zijn.

Een aantal zaken die ik in mezelf als belemmerend ervoer, leerde ik door Isabel te herkennen en anders benaderen. Vroeger was ik bijvoorbeeld angstig voor leraren en docenten. Ik werd heel onzeker van ze, waardoor er wel eens iets misging. Dit is geschiedenis. Mede dankzij de constructieve gesprekken met Isabel. Voor mij is zij een echte inspirator. En daarbij: ik vind haar heerlijk aards en praktisch ingesteld, dus zonder moeilijk gedoe is het een krachtig samenwerken aan bewustwording en persoonlijke groei.”