Marjan de Jong

foto-marjan-de-jong

“Alsof ik mijn geschiedenis kon herschrijven” 

“Tijdens gesprekken met Isabel ga je op reis naar je verleden. Door haar coaching heb ik geleerd om pijnlijke ervaringen op een andere manier te bekijken. Door er een andere betekenis aan te geven kun je groeien.

Isabel is altijd geduldig en helpt je om oplossingen te vinden. Mij bijvoorbeeld voor de angsten waar ik last van had. Angst nam soms echt bezit van me. Isabel heeft mij handvatten gegeven om hier beter mee om te gaan. Ik heb dankzij haar geleerd dat ik zelf kan bepalen wat er in mijn leven gebeurt. Ik heb geleerd mijn gevoelens te begrijpen en die te sturen. Het voelde alsof ik bij Isabel mijn geschiedenis kon herschrijven.

Zij is een paar maanden lang echt mijn life line geweest. Ik had depressieve klachten en zij stond altijd voor me klaar. Ik kon haar, bij wijze van, dag en nacht bellen. Ze is meer dan een doorsnee coach. Isabel is een van de weinigen waarvan ik zeg: daar kun je van op aan.

Ik heb verschillende coaches gezien en in tegenstelling tot sommige anderen is Isabel altijd zonder oordeel. Ook communiceert ze op gelijkwaardig niveau, ze doet nooit alsof ze het beter weet.”