Haske van Loenen

“Van Isabel kun je echt wat leren”

“Isabel zegt niet hoe het ook kan, maar stelt de goede vragen. Daardoor kom je zelf telkens tot nieuwe inzichten, die je helpen je leven mooier te maken. Al sinds 2008 volg ik trainingen bij Isabel en ik ben door haar enorm gegroeid.

Het is niet voor niets dat ik al jaren met Isabel contact heb: het klikt tussen ons. Ze is in staat om heel goed contact te maken en te luisteren. Ze is sterk in mensen lezen en sluit aan op het denkniveau van de ander. Daarnaast beschikt ze over een ruime hoeveelheid theoretische en praktische kennis. Bij sommige mensen schrikt dat af, maar bij haar niet: ze past zich aan jouw kennisniveau aan. Ook heeft Isabel een goede dosis humor, waardoor het contact nooit zwaarmoedig is.

Ze heeft me op verschillende vlakken echt wakker geschud. Het belangrijkste wat ik van haar heb geleerd is dat ik een onbewuste heb en dat ik daar mee kan communiceren en ook op kan vertrouwen. Door haar weet ik nu dat je ‘altijd’ op een andere manier kunt denken en voelen. Van Isabel kun je echt wat leren.”