Waar wil je heen op het middelpunt van je leven?

 

Waar wil je heen - Levensfasecoaching

Werk maakt een groot deel uit van jouw leven. Dan is het belangrijk dat je werk doet dat je ook echt leuk vindt. Zo’n baan waar je iedere dag weer met plezier naartoe gaat. Helaas komt het best vaak voor dat vrouwen het idee hebben dat ze niet op de juiste plek zitten. Wat doe je dan?

Het is altijd heel makkelijk om in te zien dat je ontevreden bent. De functie is niet meer uitdagend, je wilt wel eens in een andere branche aan de slag of je hebt het idee dat je op financieel vlak bent blijven steken. Allemaal redenen om eens om je heen te kijken naar nieuwe kansen.

Alleen is dat vrijblijvend om je heen kijken geen goed idee. Je zoekt dan vanuit onvrede naar iets anders. Wat dan ook, alles beter dan je huidige baan. Het is veel verstandiger om eerst te bedenken waar je naartoe wil.

 


  

Wil je aan de slag en ook stappen maken naar meer levenslust? 

Klik op Geniaal Leven & Werken en ga aan de slag!
Geniaal leven en werken logo


 

In je carrière is het niet altijd verstandig om op goed geluk stappen te zetten. Vaak wil je iets bereiken en is het belangrijk om dat doel voor ogen te houden. Wil je een bepaalde functie bekleden of in een bepaalde branche gaan werken, dan is het zaak om een carrièrepad uit te stippelen.

Soms is het niet mogelijk om van deze ene functie door te stromen naar de andere omdat je bepaalde ervaring mist. Dan zul je eerst een klein zijpaadje moeten nemen. Zorg er wel voor dat het geen kilometerslange omweg wordt. Want je kunt makkelijk verdwalen op weg naar jouw doel. Je komt dan in een functie terecht die in eerste instantie uitdagend lijkt en je blijft toch die behoefte houden aan meer. Aan jouw ideale baan.

Toch hoef je je niet blind te staren op die eindstreep. Halverwege het traject zou je er ook achter kunnen komen, dat je eigenlijk ergens anders naartoe wilt. Wees vooral eerlijk en realistisch bij het bepalen van je route. Je zult zien dat het dan ook een mooie reis wordt.

Vind je het lastig om jouw einddoel en route te vinden? Ik kijk graag samen met jou naar jouw mogelijkheden, jouw wensen en de routes die daarbij passen.

 

Handtekening Isabel