Retraite, cadeautje aan jezelf én de wereld!

 

Tijdens de vakantie heb Ik me een week lang teruggetrokken uit mijn actieve bestaan. Alles gelezen wat los en vast zit. Nieuwe ideeën genoteerd. En die spinsels in een stil en zacht peinzen tot mooie plannen omgevormd.

Uren gewandeld en genoten, gewoon van alles om me heen. De bootjes, de bomen, de bloemen, zelfs de regen die met bakken uit de hemel kwam kon mij bekoren. Gewoon in een ultiem genieten in het moment aanwezig zijn.

Voor mij is dat wat een retraite betekent, in het nu zijn. Lekker genieten van wat er toevallig voorbij komt. Jezelf hervinden. Nagaan of ik nog blij ben met wat ik doe en hoe ik dat doe. Even geen planning, geen volle agenda, geen sociale noodzaak en verplichte nummers. Gewoon even lekker me-time.

“Ik word er persoonlijk ook erg blij van als ik mijn cliënten kan verleiden tot het plannen van meer me-time in hun agenda. Net als zij, merk ik op dat het vaak wat moeite kost om tijd vrij te maken om daar daarwerkelijk aan toe te geven.”

Weet je…ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het geeft me tijd om een nieuwe koers te bepalen voor Levensfasecoaching. Ik heb mooie plannen, die ga ik omvormen tot daadwerkelijke actie en dat gaat eens te meer mijn persoonlijke geschenk aan jullie zijn.

Mijn cadeau is je helpen duidelijkheid en helderheid te vinden over jouw krachtige innerlijke stem die invulling wil geven aan jouw wensen. Ieder mens heeft namelijk talenten, alleen zijn we ons vaak niet bewust van alle onbenutte talenten en mogelijkheden die zich in ons ikje bevinden .

We leren door onze opvoeding, familie, vrienden en werkomgeving dat bepaalde talenten in ons worden gewaardeerd. Die talenten exploreren we onbewust en verdiepen we en vergroten we uit. Dat zijn de talenten waar we ons op latere leeftijd van bewust zijn.

Er zijn echter nog veel meer kleine presentjes in je aanwezig die graag een groot geschenk willen worden. Die kleine geschenken van de natuur of talenten van jouw Ik, wil ik met jou eens voorzichtig uit het mooie geschenkpapiertje pakken. Goed bekijken aan alle kanten, je laten ervaren hoe deze kanten van de ruwe diamant die je bent, graag geslepen en erkend willen worden.

Samen op avontuur om alle ‘rough edges’, tot prachtig glanzende vlakken te maken die je licht op de juist manier weerkaatsen, zodat jij kan genieten van je eigen talent en je een ander kan laten genieten van jouw gift aan de wereld.

 

Handtekening Isabel

 


 

Met gemak presenteren | BinnensteBuiten Metamorfose

2-daagse training overtuigend presenteren 

Veel vrouwen vinden het moeilijk om een presentatie te geven. Ze worden zenuwachtig bij de gedachte alleen al. Leer je spreekangst te overwinnen door met gemak te presenteren. Leer in deze bijzondere training hoe je Effectief, Elegant, Efficiënt je boodschap geloofwaardig en boeiend kunt overbrengen. Bereik het doel van je presentatie ontspannend en met plezier.

Presenteren is te leren. Ontdek jouw succesfactoren voor een krachtige presentatie en breng jouw boodschap ontspannen over. 

 Header met gemak presenteren

Kom je ook 25 en 26 januari 2016?

Meer informatie