Ontdek op het middelpunt van je leven wat jouw grootste talent is

Levensfasecoaching - wat is jouw talent

Wat is jouw grootste talent?

Iedereen heeft talenten. Soms zijn dat kleine dingen, zoals de perfecte pannenkoek bakken. Andere talenten zijn van een heel andere orde. Weet jij wat jouw grootste talent is? Ga op zoek naar jouw grootste talent en ontwikkel dat verder.

De zoektocht
Je zou niet heel lang hoeven zoeken naar jouw grootste talent. Er is namelijk altijd iets waar veel mensen je om prijzen. Mensen kunnen jou een inspiratie op een bepaald vlak noemen of als anderen altijd met hun problemen op werkvlak bij jou terecht komen, dan ben je een geboren arbeidsadviseur. Ga dus eens na wat jou zo makkelijk afgaat en waar mensen jou ook echt om waarderen. En dan gaat het niet om de heerlijke pannenkoeken.

Koester je talent
Meestal hoort jouw talent van nature bij je. Het gaat automatisch en daardoor vind je het vanzelfsprekend. Dat kan ervoor zorgen dat jij jouw grootste talent niet meer waarneemt of dat je het niet zo heel bijzonder vindt. Sta er dan eens vaker bij stil. Met jouw talent maak je anderen namelijk blij. Je kunt jouw omgeving enorm helpen door jouw talent optimaal te benutten. Doe dat dan ook.

 


  

Wil je aan de slag en ook stappen maken naar meer levenslust? 

Klik op Geniaal Leven & Werken en ga aan de slag!
Geniaal leven en werken logo


 

 

Geniet van jouw talent
Nu je je weer bewust bent van jouw talent, kun je ervoor kiezen om jouw talent optimaal in te zetten. Geniet van het effect op jouw omgeving. Het optimaal benutten van jouw talent zorgt er niet alleen voor dat anderen er profijt van hebben, maar het geeft jou uiteindelijk ook weer energie.

Ga er eens voor zitten en voel waar jij goed in bent, wat jou zo bijzonder maakt. Vraag desnoods in jouw omgeving wat mensen denken dat jouw grootste talent is. Probeer vervolgens om jouw talent waar mogelijk in te zetten. Zo kun je jouw talent nog meer ontwikkelen. Want ook talenten moet je onderhouden.  

Handtekening Isabel